Home / Dresses / Bridal

I përkufizojmë si veshja e jetës. Çdo detaj të kujton çeljen e luleve, këndimin e zogjve, delikatesë dhe madhështi. E gjithë natyra mblidhet dhe veshin gruan me tyle të lehta të punuara me dorë; linja elegante që nxjerrin në pah feminilitetin; dasma është një metaforë për jetën e gruas, është kreativitet.

REZERVO NJE TAKIM

Ne krijojmë evente të personalizuara, të përshtatura sipas nevojave të klientëve tanë.