Home / Dresses / Le petit

Tyle shumëngjyrëshe pompoze; të gjatë ose të shkurtër; fjongo të lidhura në mes ngjyrë pastel për të kombinuar me dizajnin e fustanit; pupla dhe elemente të inspiruar nga natyra, të integruar në koleksionet kushtuar vogelusheve tona. Dizenjuar me shumë dashuri nga 'Class Atelier'.

REZERVO NJE TAKIM

Ne krijojmë evente të personalizuara, të përshtatura sipas nevojave të klientëve tanë.