EVENT DESIGN

Shfleto galerine

EVENT DESIGN

Shfleto galerine

EVENT DESIGN

Shfleto galerine

EVENT DESIGN

Shfleto galerine

EVENT DESIGN

Shfleto galerine

EVENT DESIGN

Shfleto galerine

EVENT DESIGN

Shfleto galerine

Dasma

Ne e dimë se sa e rëndësishme është dita e dasmës për ju. Ne besojmë se këto momente kulmore, shënohen nga një wedding planner, një photobook dhe njerëzit tuaj të dashur.

Shfleto galerine

Party

Ne krijojmë evente të personalizuara, të përshtatura sipas nevojave të klientëve tanë.

Shfleto galerine

KORPORATA

Ekipi ynë kreativ do të ndërtojë një event që do të jetë estetikisht në të njëjtën lartësi profesionale që përfaqëson brand-i juaj.

Shfleto galerine

DIZENJO EVENTIN TEND

Burimi i parë është ideja - sepse është pjesa e parë në funksion të një eventi unik, si pothuajse të gjitha eventet tona të personalizuara. Class Events është mjeshtër në dizenjimin, planifikimin dhe koordinimin e të gjithë tipologjive të eventeve.

REZERVO NJE TAKIM
BLOG

Brenda 30-vjetorit të ëmbël të Dafina Zeqirit

Edhe pse ndodhet në skajin tjetër të globit, Dafina Zeqiri është gjithmonë e pranishme edhe në Kosovë e Shqipëri dhe sidomos për ditë të rëndësishme, siç janë festat dhe ditëlindjet. Këtë vit Dafi ka zgjedhur ta festojë ditëlindjen pranë…

Lexo me shume
LAJMET E FUNDIT

Një festë mbi re

Ditëlindja është një event i veçantë, prandaj atë ditë mund ta kaloni ku të dëshironi, madje edhe mbi re. Ju mund ta keni të pamundur të shkoni aty, por Class Events mund sjellë retë te ju! Për një vjetorin e Leonit të vogël Class Team realizoi një fe…

Lexo me shume