Home / Dresses / Evening

Shfletoni galerinë për të parë përmbledhjen e koleksioneve më të mira ndërkombëtare dhe prodhimet nën markën 'Class Atelier' të fustaneve të mbrëmjes që ekspozohen në showroom-in tonë. Formula: krijimi i identitetit të markës përgjatë viteve duke evoluar nën ritmin e kreativitetit.

REZERVO NJE TAKIM

Ne krijojmë evente të personalizuara, të përshtatura sipas nevojave të klientëve tanë.