Ditёlindje nё njё pastiçeri franceze, pёr tё mos u humbur!

Silleni Francёn nё festёn tuaj. Francёn apo çdo qytet tjetёr qё dashuroni pёr bukurinё e kulturёn e tij. Para pak ditёs ambienti i Restorant Living nё kryeqytet u shndёrrua nё njё pastiçeri franceze.

Kjo ishte tema qё vogёlushja Dea dёshironte pёr 10-vjetorin e saj, dhe dёshira e saj u bё realitet nga stafi i Class Events. Papritur tё gjithё u gjendёn nё njё atmoserё festive franceze.

Embёlsirat, me mё kryesoren tortёn mbanin detaje nga qyteti i ёndrrave. Ngjyrat pastel e bёnin ambientin tё magjishёm.

Tё ftuarit po festonin nё Francё dhe po shijonin shijet e saj.