Sirena Amarla dhe një festë ditëlindjeje për të!

Janë ata që i japin kuptim çdo feste, sidomos kur është dita speciale e tyre! Bota e fëmijëve është e kaq e pastër dhe frymëzuese, sa idetë për data të veçanta kalendarike që u dedikohen atyre burojnë nga çiltërsia, por gjithsesi asgjë nuk i lihet rastësisë.

Në gjashtë vjetorin e ditëlindjes së vajzës së tyre, prindërit e Amarlës ia besuan organizimin dhe idetë Class Events, agjencisë më të madhe të organizimit të eventeve në vend. Tematika e preferuar, ishte ajo e sirenës Ariel, e preferuara e fëmijëve të vegjël. Detajet e personalizuara erdhën mjeshtërisht të aplikuara në çdo detaj të festës, nga dekori, tek ëmbëlsirat e ndryshme, photo booth-i dhe gjithçka tjetër.

Pasuria e botës nënujore erdhi e shtruar në tryezën e realizuar për fëmijët e të ftuarit e festës. Dominonin nuancat e të bardhës dhe rozës. Ndërsa, një kënd më vete iu dedikua të rriturve. Detaji tjetër fantastik që ra në sy, ishte tuneli i tullumbacave blu dhe të bardha, për të krijuar idenë e një akuariumi gjigant.

Animacione, lojëra për fëmijë, festë dhe gjithçka tjetër në këtë atmosferë unike u bë njësh me flladin e detit Adriatik, që ndihej kaq afër për shkak të lokacionit të përzgjedhur për këtë ditëlindje, siç ishte Durrësi!

Një gjashtë vjetor ditëlindje për të mos u harruar ai i Amarlës!