Nё thellёsinё e detit me Dardanin dhe Ariel-inMerr frymё thellё dhe zhytesh nё thellёsi. Hap sytё dhe njё tabelё tё orienton se pak metra mё larg zhvillohet festa e ditёlindjes sё parё tё Dardanit.


Tё gjithё miqtё e detit janё atje. Asnjё nga elementet qё e bёjnё festёn tё veçantё nuk mungon.


Dardani me festёn e tij i çoi tё gjithё nё det, me anё tё ёmbёlsirave, pak mё parё se tё fillonin pushimet.


Detajet  e personalizuara dhe kёndi i fotografive iu dha mundёsinё tё ftuarve tё mbanin me vete njё kujtim tё bukur nga ditёlindja e Dardanit tё vogёl.