Te ferma e Noas ka festё

Festat nё natyrё janё zgjidhja ideale, sidomos kur kanё temё farmёn me kafshёt e vёrteta dhe njё vogёlushe tё dashuruar me natyrёn.


Noa, mikesha mё e vogёl e kafshёve zgjodhi tё festonte ditёlindjen e saj pranё tyre. Nё njё ambient tё shndёrruar nё fermё, nёn kujdesin e stafit profesional tё Class AV.

Detajet e festёs, duke filluar nga torta e deri tek ёmbёlsirat e pёrzgjedhura tё largonin nga pёrditshmёria dhe tё çonin nё njё festё country.

Shokёt dhe shoqet e Noas, pёrveç se u kёnaqёn nё kёtё ditёlindje ndryshe nga tё tjerat, dhe u argёtuan me kafshёt, morёn kujtim njё pellush lodёr nga Noa.

Edhe kёndi i fotove i pёrshtatej temёs. Kujtimet nga ditёlindja e kalorёses 5-vjeçare.